feb
26

Härlig söndag med träning och smink

Filed Under (Okategoriserade) by on 26-02-2012

Nu är det söndag och det betyder träningshelg eller rättare sagt mycket tid till träning. I veckorna finns det begränsat med ledig tid då allt annat i livet skall planeras in och underhållas. Barn skall till skolan, man skall jobba och på luncherna är det svårt att få till det även om det händer ibland. Så på förmiddagen i dag var det löpning på programmet och sedan vid femtiden blir det cykel på gymmet – en riktigt hård genom körare hade jag tänkt, fast det vet man aldrig riktigt förrän man sitter där. Många faktorer – har jag ätit tillräckligt, bra instruktör eller bra musik. Mycket skall stämma. Men det är skönt efteråt med dusch, bastu och stå och fixa till utseendet med bra produkter och smink. Sedan åka hem och äta en färdig lagad middag – kanon söndag.Comments are closed.