feb
26

Är en ansiktslyftning rätt för mig

Filed Under (Okategoriserade) by on 26-02-2012

Ännu en dag i livet flyter på i lugn och stilla takt. Sitter i en skön stol och läser på nätet om olika ingrepp man kan genom gå för att få tillbaka sin ungdom. Inte så att jag vill se ut som tjugo igen  men jag tycker att jag åldrats hårt på utsidan de sista fem åren utan att följt med på insidan. Känner mig som samma person fast jag vet att det inte är så. Bukplastik, bröstförstoringar, laser fettsugningar, ögonlaser och hårlaser och självklart också ansiktslyftning finns att välja mellan. Visst kostar det pengar och på vad skall jag satsa – det är detta jag sitter för att komma fram till – eller så gör jag ingenting utan åldras i lugn och ro som människan gjort i tusentals år.

 Comments are closed.