feb
25

Sverige är ledande i världen vad gäller produkter som Ole Henriksen

Filed Under (Okategoriserade) by on 25-02-2012

Mycket är bra i Europa men en del saker är vi riktigt bra på i Sverige. Exempelvis så Sverige ligger långt fram när det gäller ekologisk hudvård och ekologiska produkter rent generellt. Ole Henriksen är ett av alla otaliga exempel på vad som är bransch ledande. Man hade kunnat leva för att kroppen skulle må bra så att operationer som ögonlyft och bukplastik inte ens hade funnits i och med att efterfråga inte hade varit så stor. Det är lätt att drömma sig bort i sådana fantasier. Jag tycker att det är så tråkigt att höra folk vara missnöjda med sina kroppar, när samtalet om bukplastikoperationer och ögonlyftoperationer kom på tal. Kirurgi i all ära men nog finns det gränser för vad som är ok eller inte.Comments are closed.