feb
21

Vilka I-landsproblem vi har – som håravfall och acne

Filed Under (Okategoriserade) by on 21-02-2012

Hur skall denna värld bli ett bättre ställe att leva och hur skall vi få den att räcka till under lång tid framöver – om ingen vill anstränga sig i tid. Det man nu bör satsa på är att också få människor att inte bara äta ekologiskt, utan också att tvätta och sköta om sig med ekologiska produkter och varor. Vi är duktiga i Sverige och norra Europa på att samla skräp och källsortera, bry oss om vad v äter och vad vi ger till våra små barn. Vi bryr oss om utseendet och drabbas vi av acne eller håravfall så går vi på klinik för att få bort dom röda små prickarna i ansiktet. Men vad gör resten av världen – bryr dom sig eller är det bara en ekonomisk fråga att vi kan men inte dom.Comments are closed.